sitemap Yvonne's Nagelstudio Emmeloord
Kunstnagels algemeen:

De laatste jaren is het begrip "Nagelstyling" steeds populairder geworden in Nederland. Op het gebied van kunstnagels is tegenwoordig veel mogelijk, ook de producten worden steeds verbeterd. U kunt bij mij terecht voor zowel gel, acryl nagels en manicure. Daarnaast is er een scala aan nevenproducten voor de verzorging te koop. Het meest belangrijke vind ik het afleveren van de allerbeste kwaliteit, ook als dat iets meer tijd en moeite kost dan gemiddeld. Het gebruik van professionele en kwalitatief hoogstaande producten en een goede hygiŽne staan daarom centraal bij mij. Alle materialen worden direct na gebruik gedesinfecteerd en alle klanten krijgen een 'eigen' vijlenset, wel zo fijn en hygiŽnisch!

Waarom:

Misschien ben je niet tevreden met je nagels. Ze zijn niet lang genoeg, de vorm staat je niet aan of ze zijn in slechte conditie. Of ze groeien niet snel genoeg omdat je ze steeds afbijt. Dan kunnen kunstnagels een oplossing bieden. Door middel van kunstnagels verberg je je afgekloven nagels. Ook kunnen kunstnagels helpen je eigen nagels weer te laten groeien.

Voor wie:

Waren kunstnagels aanvankelijk nog extreem lang, dik en slecht houdbaar en daardoor niet voor elk beroep geschikt, tegenwoordig zijn ze juist heel gewild in de beroepen waar hoge eisen aan handen worden gesteld, zoals in de gastronomie of op kantoor. Ook kunnen we denken aan kapsters, die dagelijks met hun handen in aanraking met water en chemicaliŽn komen. Of aan de schoonmaakkrachten die regelmatig met hun handen in water met schoonmaakmiddelen zitten en door hun werk gemakkelijk nagelbeschadigingen oplopen.

Acrylnagels:

Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd. Acryl is een harder product en daarom geschikt voor mensen met iets steviger nagels. Dit is ook zeer geschikt voor mensen welke voortdurend in aanraking komen met water, bijvoorbeeld kapsters of mensen die werkzaam zijn in de Horeca.Ook hierin kunt u keuzes maken uit een set naturel of French Manicure. Welk product voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagels, maar ook uw levensstijl en persoonlijke gezondheid zijn van invloed. Naar aanleiding van een intake gesprek wordt op de eerste afspraak bepaald welke behandeling voor u het beste zal zijn. Persoonlijke gegevens en bijzonderheden worden genoteerd op uw klantenkaart. Heeft u zelf mooie nagels dan is het ook mogelijk om een versteviging te nemen van acryl naturel of French Manicure. Voor nagelbijters is acryl ook zeer aan te raden! Ook voor de heren!

Kunstofnageldecoraties:

Voor speciale gelegenheden kan je kunstnagel-decoraties laten aanbrengen op de nagels of kiezen voor nagels met glittertjes of strasssteentjes.

Onderhoud:

Een set kunstnagels vergt regelmatig onderhoud. Slecht of geen onderhoud geeft een onbevredigend resultaat en staat bovendien lelijk. Het is daarom belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen aan uw nagelstyliste. Dit maakt dat uw handen er altijd tiptop verzorgd uitzien. Erg belangrijk, want uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje